Jensen Kvalitetssadlar

”When others stop – we start”
Jensen Sport, år 1966, & Equi Team International i samarbete sen år 2013!

Ulrika Björnerot, Equi Team International, har vidareutbildat sig till specialist inom inmätning av ridsadlar och omstoppning samt  problemlösning  Du och din häst får hjälp med rätt sadel och/ eller omstoppning av er sadel för bästa passform(beroende typ av bossa) för att undvika belastningsskador. Trycket från sadel och ryttare måste vara jämt för att få bästa balans och komfort för häst och ryttare. Det får inte vara knutor eller ojämnheter i stoppningen och stoppningen ska ligga still. Jensens sadlar har speciell konstruktion för att klara dessa krav samt använder ull av högsta kvalitet för bästa resultat. Equi Team har valt att samarbeta med Jensen Sport och att marknadsföra Jensen Saddlery efter att ha utvärderat marknaden av sadlar och funnit att dessa sadlar är några av få märken idag som sätter hästens och ryttarens främsta komfort samt finns tillgängliga efter sadelköp för att ge service med sadelomstoppning, ändring av bomvalv, beställningar och tillbehör.

 
 

VÄLKOMMEN TILL JENSEN SPORT – Din måttsadelspecialist!

Jensen Sport säljer och marknadsför högkvalitativa ridsadlar och tillbehör från Jensen Saddlery Ltd, England. Jensen Saddlery Ltd har främst specialiserat sig på förnämliga produkter efter mått. Varje måttsadel är därför unikt tillverkad för ryttare och häst efter en speciell måttmall. Jensen Saddlery tar ett självklart miljöansvar i sin sadelproduktion. Vegetabiliskt garvat läder där enbart miljövänliga oljor används, resulterar i bättre ekologisk och miljövänlig produktion.

Produkterna är tillverkade med hög engelsk sadelmakerikvalité i Walsall, England. Sadlarna är ullstoppade samt försedda med laminerade träbommar med stålvalv och mjuka väl anpassade sitsar. Allt för bästa komfort för häst och ryttare.

 

JENSEN rent-a-saddle erbjuder Er ridskola en unik möjlighet att förbättra företagets sadelmaterial genom att HYRA till ett lågt pris. Ridverksamheten HYR de antal sadlar som behövs. Ni väljer själv storlekar, vidder och sadelmodeller ur vårt produktsortiment.

Ridskolan Strömsholm har valt Jensen Sadlar till sin verksamhet, liksom Flyinge, Bollerup och många fler.

 

 

 Välkommen att kontakta Equi Team för mer information och hjälp att hitta rätt sadel!